A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Горбівська музична школа Острицької сільської ради Чернівецького району Чернівецької області

Новини

Дата: від до Скинути

"Пісенний вернісаж"

   10 квітня відбувся обласний конкурс виконавської майстерності сольного академічного співу серед учнів музичних шкіл та шкіл мистецтв "Пісенний вернісаж". У конкурсі взяли участь 93 учасники з 30 музичних шкіл та шкіл мистецтв області.

22:48 25.04.2024

"Весняні фанфари"

  27 та 28 березня відбувся обласний конкурс ансамблевої гри учнів відділів духових та ударних інструментів музичних шкіл та шкіл мистецтв "Весняні фанфари". У конкурсі взяли участь 75 учнів з 32 музичних шкіл та шкіл мистецтв області.

13:22 14.04.2024

"Юний піаніст"

  25 та 26 березня відбувся обласний конкурс виконавської майстерності  учнів фортепіанних відділів музичних шкіл та шкіл мистецтв "Юний піаніст". У конкурсі взяли участь 168 учнів з 38 музичних шкіл та шкіл мистецтв області.

13:22 14.04.2024

"Українська музика в часі і просторі"

   Днями в приміщенні Новоселицької музичної школи імені М. Мозгового відбувся концерт "Українська фортепіанна музика в часі і просторі" за участі учнів фортепіанних відділів Прутського територіального методичного об'єднання.

21:27 13.03.2024

"Об'єднаймося ж, брати мої!"

  Відкриття обласної виставки творчих робіт учнів художніх шкіл та художніх відділень шкіл мистецтв у рамках ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості "Об'єднаймося ж, брати мої!" присвяченого Шевченківським дням.

00:46 24.01.2024

"Буковинський розмай"

   У центрі культури "Вернісаж" відбувся конкурс творчих робіт учнів мистецьких шкіл області "Буковинський розмай". Юні митці презентували сваї картини: натюрморти, портрети, плакати, графічні роботи. Наша школа презентувала 12 експонатів у виконанні 10 авторів. Вітаємо учнів Дарій Едуарда та Гнатюк Арсенію із здобування хороших результатів а також викладачку Гуцуляк Анісію Іванівну з дебютом. Бажаємо натхнення та здібних учнів у майбутньому.

11:16 19.12.2023

"Ой, Заграйте, Музиченьки"

Вітаємо нашу ученицю Ворняну Тетяну та ії викладачку Якобуца Л. А. з дипломом Лауреат 1 Премії у Всеукраїнськовому двотуровому конкурсі "Ой, Заграйте, Музиченьки" 

17:31 11.06.2023

"Сучасні ритми"

Вітаємо нашого учня Козма Ігоря та його викладача Якобуца В. Ф. ще з однією перемогою у міжнародному фестиваль - конкурсі баяністів, акордеоністів та ансамблів "Сучасні ритми".

17:04 11.06.2023

"Звітній концерт"

29 травня у Будинку культури відбувся Звітній концерт учнів "Горбівської мистецької школи", також вручення свідоцтв про закінчення школи та нагородження  переможців в обласних та міжнародних конкурсах. Присутні мали можливість побачити результати кропіткої роботи учнів та викладачів. Зі сцени лунали пісні та музика юних талантів, які демонстрували свою майстерність гри на різних музичних інструментах, вокальні здібності. Вітаємо випускників з цим прекрасним святом. Бажаємо зробити правильний вибір в житті, ніколи не сумніватись в своїх силах і вай всі Ваші мрії стануть реальністю. До привітань випускників та з подякою викладачам за сумлінну працю приєднались гості з Острицької ОТГ - заступник сільського голови Чоропіта М. І., староста Горбівського старостинського округу N÷2 Паламару С. К., начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Думитраш О. Т., провідний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту Спатару - Каланча Г. В., головний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту Зозулінська Т. Г. Звітній концерт надихнув усіх на нові сподівання, мрії, віру у власні сили, довгоочікувану перемогу і славне майбутнє нашої країни!

20:12 05.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора